LUKKET I DAG
Do we dream under the same sky

Værket Do we dream under the same sky er meget mere end et kunstværk. Værket fungerer også som forsamlingshus under hele ARoS Triennalen, hvor der er masser af talks og foredrag. Hver aften fra kl. 17.00 er der gratis filmforevisninger og om søndagen er der madlavningssessions, hvor frivillige laver mad i installationens køkken. Råvarerne er sponsoreret af Topkærgaard, der er en lokal økologisk landejendom og gårdbutik. Læs mere om de mange aktiviteter i værket her: http://www.arostriennial.dk/om-aros-triennial/the-garden-the-future/do-we-dream-under-the-same-sky/ Foto: Maja Theodoraki

Opslået af ARoS Aarhus Art Museum på 26. juni 2017

Projektet Do We Dream Under the Same Sky (Drømmer vi under den samme himmel) er skabt af kunstneren Rirkrit Tiravanija (f. 1961 i Thailand og bosiddende i New York City, Berlin og Chiang Mai) samt arkitekterne Nikolaus Hirsch og Michel Müller.

Do we do dream under the same sky

Kunstværk, shelter og forsamlingshus

Projektet Do We Dream Under the Same Sky (Drømmer vi under den samme himmel) er skabt af kunstneren Rirkrit Tiravanija (f. 1961 i Thailand og bosiddende i New York City, Berlin og Chiang Mai) samt arkitekterne Nikolaus Hirsch (f. 1964 i Tyskland) og Michel Müller (f. 1961 i Tyskland), begge bosiddende i Frankfurt.

Den modulbyggede struktur, der er udformet som et udendørs shelter, inviterer publikum til at deltage i offentlige debatter, foredrag, filmforevisninger, performances og madlavning. Værket kan ses som en løsrevet udvidelse af den fremtidige kunstnerbolig på ’Landet’, et selvforsynende kunstnerkollektiv startet af Rirkrit Tiravanija og Kamin Lertchaiprasert i nærheden af Chiang Mai, Thailand, som på én gang er en kunstnerisk utopi og et bud på en økologisk og bæredygtig model til brug i fremtiden. ­­

Filmprogram
Kunstneren Rirkrit Tiravanija har i samarbejde med arkitekten Nikolaus Hirsch sammensat et filmprogram, der består af i alt 17 forskellige lange og korte film, som alle tematiserer og viser et flerstemmigt bud på menneskets forhold til naturen og de udfordringer, vi som mennesker står over for.

Filmene vises i installationsværket Do We Dream Under the Same Sky hver dag kl. 17 i hele udstillingsperioden.  

Se filmprogrammet her

Madlavningssessions
I 1992 omdannede kunstneren Rirkrit Tiravanija et gallerirum i New York til et køkken og inviterede gallerigæsterne til at deltage og interagere med kunsten på en helt ny måde. Værket Do We Dream Under the Same Sky handler også om at ville skabe sociale relationer og møder mellem kunstner og gæst. Hver søndag gennem hele udstillingsperioden laver en gruppe frivillige mad i installationens køkken, og alle er velkomnne til at kigge forbi til smagsprøver.  Alle råvarer er sponsoreret af Topkærgaard, der er en lokal økologisk landejendom og gårdbutik. Opskrifterne er sammensat af Rirkrit Tiravanija, køkkenchef Bjørn Madsen fra ARoS Food Hall og Topkærgaard.

D. 2., 3., 4 og 5. juni og herefter hver søndag i resten af udstillingsperioden. Alle dage kl. 11.00–17.00.

Talks-program

Gennem hele udstillingsperioden vil der løbende være debatskabende talks i pavillonen, som alle tager udgangspunkt i temaer, der relaterer sig til værket Do We Dream Under the Same Sky og The Garden-udstillingen. Man vil kunne møde en række af udstillingens kunstnere foruden miljøeksperter, klimaeksperter, meteorologer, forskere og videnskabsfolk, urte- og svampesamlere, kokke, kunstkritikere, kuratorer, arkitekter og mange andre vidende gæster.

Se ARoS’ arrangementskalender for det fulde program med datoer, tidspunkter og gæster.

Talks-programmet i Do We Dream Under the Same Sky er skabt i samarbejde med og med støtte fra FO-Aarhus

Untitled

Rirkrit Tiravanija

Arrangementer

Under triennialen afholdes der en lang række arrangementer ved værket. Se mere om disse og de mange andre tilbud i forbindelse med Triennialen i kalenderen.

©ARoS 2017