Baghave – interessante tips og arrangementer

Backyard er en ny byhave i Singapore, og det er gratis for alle at besøge og nyde. Det har eksisteret siden 2008, så det er ikke underligt, at det allerede har vundet mange anerkendelser, såsom at blive tildelt verdens bedste levende tag af den internationale pris for bæredygtig bygning.

Den første fase af dette projekt blev afsluttet i 2008 ved Pasir Panjang Wharf med en pris på S $ 12 millioner. Den anden fase involverede renovering af Chinatown Complex i 2009 med et budget på 8 millioner dollars, mens den tredje fase snart vil blive afsluttet.

Backyard er blandt andet placeret ved Jalan Besar, som ligger mellem de to vigtigste motorveje i Singapore – East Coast Parkway (ECP) og Central Expressway (CTE). Det er inden for rækkevidde fra de fleste.

De mest populære havestile – lav dit eget grønne hjørne

De mest populære havestile er et åbent rum med et stort antal planter, en have med rektangulære bede og en have med hardscape.

De mest populære havestile i dag er et åbent rum med et stort antal planter og en have med hardscape. Den designstil, der giver mulighed for mere variation i planter, kaldes Aros Triennial -stil. Denne designstil har eksisteret siden slutningen af 1950’erne, da den blev brugt i britiske parker.

Ideen til Aros -triennalen kom fra Sir Christopher Cockerell, der ønskede at skabe et mere naturligt udseende ved at bruge forskellige buske og stauder, der ville vokse sammen over tid frem for at have rækker af blomster i pænt mellemrum.

En uformel eller naturalistisk have til at starte med

Haven er det første, folk ser, når de kommer ind i hjemmet. Aros triennial er den perfekte måde at starte et nyt hjem på. Haven har en fantastisk udsigt over byen, og den er også let at vedligeholde.

En uformel eller naturalistisk have er en, der er afhængig af planter, der er tilpasset naturlige forhold for at skabe smukke design med lav vedligeholdelse. Denne type have består typisk af indfødte planter eller grupper af lignende planter fra naturen, der er i stand til at vokse sammen til en sammenhængende helhed – så du ikke behøver at tidsbestemme dine vækstcyklusser med nogen forud fastlagte plantekombinationer.


Have og stil – de mest fashionable arrangementer foran dit hjem

Hjemhaver er ikke kun for mennesker. Hunde, katte, marsvin og endda nogle fugle kan også være meget glade for at have en have! Kombinationen af farver og planter i din have er ikke den eneste grund til, at du skal lave den.

Dette arrangement er velegnet til både eksterne og interne rum. Brugen af forskellige materialer i dette arrangement hjælper dig med at skabe en følelse af balance mellem styrke og blødhed.